Home
Impressi
ALV
Nieuwsbrieven
Contact
DeutschNederlands
Nieuws
Home

Nieuws

07.10.14

Grandioze 3e plaats voor Stratemeyer

Grandioze 3e plaats voor Stratemeyer

Meer dan duizend onafhankelijke opticiens beoordelen elke 2 jaar brillenglasfabrikanten op de Duitse...

 

Hartelijk welkom bij Stratemeyer Brillenglazen

Een van de weinige onafhankelijke glasfabrikanten in Duitsland. Als servicegericht bedrijf in de optische industrie vervaardigen wij in Bochum hoogwaardige Brillenglazen en bieden een compleet programma geavanceerde producten voor een optimaal zicht. Vanuit ons hoofdkantoor in het hart van het Ruhrgebied leveren wij met een traditie van meer dan 65 jaar aan onafhankelijke opticiens. Met onze veelzijdige oplossingen rondom het brillenglas willen we samen met de opticien de brildrager voorzien van het best mogelijke zicht. 

Algemeen Directeur van Stratemeyer Brillenglazen Duitsland, de heer Jurgen Fröhning, kondigt vol trots aan een overeenkomst te hebben gesloten met een nieuwe distributeur voor de Benelux.

mEYE care B.V. is vanaf 1 september 2014 exclusief distributeur van Stratemeyer Brillenglazen voor Nederland, Belgie en Luxemburg. Stratemeyer Brillenglazen worden exclusief geleverd aan de onafhankelijke opticien.

Het kantoor van mEYE care is gevestigd in 's-Hertogenbosch, waar Esther Vermeulen al uw vragen aangaande bestellingen en ondersteunende vragen zal verwerken en behandelen.

 

mEYE care B.V.

Lelienhuyze 55

5221 PG  's-Hertogenbosch

Nederland

0031 (0)73 689 31 10

info(at)mEYEcare.nl

www.mEYEcare.nl

 

 

Volgt u ons op facebook.